Rize Sel Felaketi - Rize şairlerderesi'nin taşmasıyla birlikte sular altında kaldı.

Rize Sel Felaketi - Rize şairlerderesi'nin taşmasıyla birlikte sular altında kaldı.. Derenin yola çıkması nedeniyle bir otomobil selin ortasında kaldı. Bakan soylu'dan son dakika açıklama. Rize'de, dünkü yağışla meydana gelen selin ardından temizlik ve hasar tespit çalışmaları sürerken, muradiye beldesi kömürcüler köyünde tedbir amacıyla boşaltılan dere yatağındaki 7 katlı binanın. Rize'de yaşanan sel felaketinin ardından kentteki çarpık kentleşme ve dere yataklarına yapılan inşaatlar gündemden düşmüyor. Rize'nin dün fındıklı, çayeli ve hemşin ilçelerinde yaşanan sel felaketinde ri̇ke ve umke ekipleri mahsur kalan 9 vatandaşı kurtardı.

26.08.2010 23:40 | son güncelleme: Sağanak yağış rize'de afete döndü. Derenin yola çıkması nedeniyle bir otomobil selin ortasında kaldı. Rize'nin çayeli ilçesi madenli beldesinde selde kaybolan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış felakete yol açtı.

Dp Fj1oon9wxcm
Dp Fj1oon9wxcm from www.haberekspres.com.tr
Rize'de yaşanan sel felaketinin ardından kentteki çarpık kentleşme ve dere yataklarına yapılan inşaatlar gündemden düşmüyor. Rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış felakete yol açtı. Rize'de iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı. Sağanak yağış rize'de afete döndü. İçişleri bakanı soylu, ulaşıma kapanan 6 köy için çalışma yürütüldüğünü söyledi. Rize'nin çayeli ilçesi madenli beldesinde selde kaybolan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yaşanan sel felaketleri derelerin kendi yatağını aradığını, dereye rağmen yapılaşmanın zor olduğunu. Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.

Rize'de yaşanan sel felaketinin ardından kentteki çarpık kentleşme ve dere yataklarına yapılan inşaatlar gündemden düşmüyor.

İçişleri bakanı bakan soylu, rize'deki sele ilişkin, şu anda 12 köye ulaşım konusunda problem yaşıyoruz, aynı zamanda toplam 11 yaralımız söz konusu ve 1 de kaybımız var. dedi. Beldeye bağlı veliköy sel ve heyelanlardan en fazla hasar gören yerlerin başında gelirken, beldenin. 2 kişinin can verdiği felakette 11 kişi yaralanırken, 12 köyle ulaşım kesildi. 26.08.2010 23:40 | son güncelleme: Sağanak yağış rize'de afete döndü. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralı kurtarıldı. Rize de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle, su akarları tıkanıp taştı. Sel sularina kapildi rize'de akşam saatlerinde etkili şiddetli sağanak yağış nedeniyle salarha deresi taştı. Rize'de iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı. 12 köye ulaşımın sağlanamadığı kentte. Rize'de etkili olan şiddetli yağış sonrasında salarha beldesinde bir araç dere taşması sonucunda sele kapıldı, araçta bulunan 2 kişi kurtarılırken, 1 kişi sel sularında kayboldu. İçişleri bakanı süleyman soylu, rize'nin çayeli ilçesinde yaşanan sel felaketine ilişkin, şu anda 12 köye. Sel felaketi rize kaptanpaşa eylül2017 tesadüfen çekilen heyelan görüntüsü.

Rize de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle, su akarları tıkanıp taştı. Rize'de dün etkili olan şiddetli yağışlar sonrası kent merkezinde birçok dere taştı, cadde ve sokaklar adeta nehire dönüştü. Rize'de sel bölgesi demirören haber ajansı (dha) tarafından drone ile görüntülendi. Bakan soylu'dan son dakika açıklama. Derenin yola çıkması nedeniyle bir otomobil selin ortasında kaldı.

Rize De Sel Felaketinin Verdigi Zarar Goruntulendi
Rize De Sel Felaketinin Verdigi Zarar Goruntulendi from icdn.ensonhaber.com
12 köye ulaşımın sağlanamadığı kentte. Rize'de sel bölgesi demirören haber ajansı (dha) tarafından drone ile görüntülendi. Rize'nin çayeli ilçesi madenli beldesinde selde kaybolan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İçişleri bakanı soylu, ulaşıma kapanan 6 köy için çalışma yürütüldüğünü söyledi. Rize'nin dün fındıklı, çayeli ve hemşin ilçelerinde yaşanan sel felaketinde ri̇ke ve umke ekipleri mahsur kalan 9 vatandaşı kurtardı. Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne 24 kilometre uzaklıktaki gürpınar köyü'nde şiddetli yağmur, sel ve heyelana neden oldu. Derenin yola çıkması nedeniyle bir otomobil selin ortasında kaldı. Rize şairlerderesi'nin taşmasıyla birlikte sular altında kaldı.

Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne bağlı gürpınar köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralı çıkarıldı.

Rize şairlerderesi'nin taşmasıyla birlikte sular altında kaldı. 12 köye ulaşımın sağlanamadığı kentte. Rize'nin dün fındıklı, çayeli ve hemşin ilçelerinde yaşanan sel felaketinde ri̇ke ve umke ekipleri mahsur kalan 9 vatandaşı kurtardı. Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle gündoğdu mahallesi yollar sular altında kaldı. İçişleri bakanı soylu, ulaşıma kapanan 6 köy için çalışma yürütüldüğünü söyledi. Sel felaketi rize kaptanpaşa eylül2017 tesadüfen çekilen heyelan görüntüsü. Sel felaketi rize kaptanpaşa eylül2017 tesadüfen çekilen heyelan görüntüsü. Rize'nin çayeli ilçesi eskipazar mahallesi'nde bulunan şairler deresi, yağan yoğun yağış nedeniyle taştı. Doğu karadeniz'i etkisi altına alan sağanak yağış artvin'in ardından rize'yi vurdu. Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne bağlı gürpınar köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralı çıkarıldı. Rize'de yaşanan sel felaketinin ardından kentteki çarpık kentleşme ve dere yataklarına yapılan inşaatlar gündemden düşmüyor. 2 kişinin can verdiği felakette 11 kişi yaralanırken, 12 köyle ulaşım kesildi.

Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne bağlı gürpınar köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralı çıkarıldı. Rize'nin çayeli ilçesi eskipazar mahallesi'nde bulunan şairler deresi, yağan yoğun yağış nedeniyle taştı. Sel sularina kapildi rize'de akşam saatlerinde etkili şiddetli sağanak yağış nedeniyle salarha deresi taştı. İçişleri bakanı süleyman soylu, rize'nin çayeli ilçesinde yaşanan sel felaketine ilişkin, şu anda 12 köye. 2 kişinin can verdiği felakette 11 kişi yaralanırken, 12 köyle ulaşım kesildi.

Rize De Sel Felaketi Yapi
Rize De Sel Felaketi Yapi from www.yapi.com.tr
Bakan soylu'dan son dakika açıklama. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle gündoğdu mahallesi yollar sular altında kaldı. Rize'de yaşanan sel felaketinin ardından kentteki çarpık kentleşme ve dere yataklarına yapılan inşaatlar gündemden düşmüyor. Heyelanda yıkılan evin enkazı altında kalan heyelanda yıkılan evin enkazı altında kalan kadın hayatını kaybetti. Sel nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Rize şairlerderesi'nin taşmasıyla birlikte sular altında kaldı. Sel felaketi rize kaptanpaşa eylül2017 tesadüfen çekilen heyelan görüntüsü. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralı kurtarıldı.

Gi resun ri ze sel felaketi yeni görüntüler 2020, severe floods hit rize çayeli turkey jul 13 2020, rizede sel felaketini yaşayan aile o anları anlattı, rizede sel böyle geldi o anlar ise kameraya saniye saniye.

Rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sağanak yağış rize'de afete döndü. Sel sularina kapildi rize'de akşam saatlerinde etkili şiddetli sağanak yağış nedeniyle salarha deresi taştı. Doğu karadeniz'i etkisi altına alan sağanak yağış artvin'in ardından rize'yi vurdu. Rize'nin çayeli ilçesi eskipazar mahallesi'nde bulunan şairler deresi, yağan yoğun yağış nedeniyle taştı. Rize de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle, su akarları tıkanıp taştı. Rize'nin çayeli ilçesi madenli beldesinde selde kaybolan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Rize'de sel felaketi rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. 12 köye ulaşımın sağlanamadığı kentte. Rize'de sel bölgesi demirören haber ajansı (dha) tarafından drone ile görüntülendi. Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti. Sel nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Haberlergündem haberleri rize'de sel felaketi!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook